Lej en DJ til jeres firmafest. Med en erfaren DJ fra Night Solution  er I sikret fyldt dansegulv og musik for enhver smag. 

Lej en DJ til julefrokost. Vi spiller hvert eneste år til over 100 julefrokoster og vores store erfaring, er jeres sikkerhed for en vellykket julefrokost.

Lej en DJ til bryllup. Bryllup DJs fra Night Solution har enorm erfaring med bryllupper og ved præcis hvad der fungerer. Alt tilpasses efter jeres ønsker. 

Lej en DJ til voksenfest. Hvad enten I skal bruge en DJ til 40-, 50-, 60-, 70- eller 80 års fødselsdag, et kobber-, sølv-, eller guldbryllup eller noget helt tredje – så kan vi hjælpe. 

Lej en DJ til gymnasiefesten. Den nyeste musik, det vildeste anlæg og det flotteste lysshow. Lej en DJ Night Solution til jeres gymnasium. 

Lej en DJ til ungdomsfest. Skal I bruge en DJ til 18 års, en DJ til 20 års eller noget helt trejde, så kan vi hjælpe. Kraftige anlæg og flotte lysshows er standart. 

Book en fest

– eller har du spørgsmål, er du velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen eller giv os et opkald på telefon

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 23 15 08